کرمان- فت فتو- پزشک اهل شمال کشور گرچه ۳۸ سال پیش ، پس از ۳۲ سال فعالیت خیرخواهانه در محوطه بیمارستانی در سیرجان به خاک سپرده شد اما مردم این خطه نشان دادند که یاد و خاطر و خدمات او با گذشت هر تعداد سال، خاک نمیگیرد. به گزارش فت فتو امروز مردم و مسئولان […]
کرمان- فت فتو- پزشک اهل شمال کشور گرچه ۳۸ سال پیش ، پس از ۳۲ سال فعالیت خیرخواهانه در محوطه بیمارستانی در سیرجان به خاک سپرده شد اما مردم این خطه نشان دادند که یاد و خاطر و خدمات او با گذشت هر تعداد سال، خاک نمیگیرد.
به گزارش فت فتو امروز مردم و مسئولان سیرجان در استان کرمان مراسم نکوداشت پزشکی را برگزار کردند که اهل شمال کشور بود و سال های مهم عمرش را تا زمان مرگ در این شهرستان خدمات بی دریغ درمانی و خیرخواهانه ارائه کرد.
اینکه چطور باوجود آنکه ۳۲ سال از درگذشت این پزشک می گذرد هنوز مردم یاد این پزشک را گرامی می دارند خود حدیث مفصلی است که می تواند برای خیلی از ما چه پزشک باشیم چه در هر شغل دیگری سرمشق باشد؛ این پزشک دنبال ثروت اندوزی شخصی نبود و مبنای فعالیت هایش کمک به مردم بویژه نیازمندان بود و هر چقدر سال هم که بگذرد نام دکتر حاج علی حاج صادقی در طول تاریخ بر زبان ها جاری و ساری خواهد بود.
هنوز مردم از این پزشک به نیکی یاد می کنند و بخشی از خانه اش که به ثبت ملی رسیده نیز قرار است به موزه تبدیل شود؛ این پزشک اهل لنگرود استان گیلان بود که سال ۱۳۳۱ برای خدمت به مناطق محروم اعزام می شود و تا سال ۱۳۶۹ که زمان مرگ وی بوده در سیرجان کار و زندگی می کند.
امام جمعه سیرجان روز یکشنبه در آیین بزرگداشت دکتر حاج علی حاج صادقی در خانه این خیر افزود: امیدواریم این مراسم بتواند یادآور نهادینه شدن صفات و خصوصیات این شخصیت در جامعه پزشکی باشد و نه تنها جامعه پزشکان بلکه هر کس بتواند رسالت وجودی خود را که همانا توجه و عمل به ذخیره آخرت است کسب کند و همچون ایشان نام نیکش باقی بماند.
حجتالاسلام سیدمحمود حسینی خاطرنشان کرد : اگر این دل بریدن از تعلقات دنیا بر هر قشر و انسانی حاکم شود، همه مشکلات جامعه حل میشود.
وی ادامه داد: کسانی همانند مرحوم دکتر صادقی بذر خوبی و خیرات را در جامعه میافشانند که همان باقیات صالحاتی است که خداوند به آن اشاره دارد.
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت سیرجان نیز در این آیین گفت: بانیان خیر همیشه خدمات و برکاتشان برای مردم ساری و جاری است و نظیر دکتر صادقی یاد و خاطره شان همیشه برای مردم میماند.
یدالله قربانی افزود : ۳۲ سال است که این پزشک حاذق در بین ما نیست و اگر امروز به مردم مراجعه کنی نامش هنوز زنده و یادش جاویدان است،هنوز بیمارستانش به مردم خدمت میدهد و دکتر صادقی با گذشت زمان فراموش نمیشود
وی گفت: منزل مرحوم دکتر صادقی ثبت ملی شده و بازسازی و مرمت این اثر تاریخی به پایان رسیده است؛ این محل با نام و یاد وی به عنوان یک مرکز درمانی فعالیت خود را انجام خواهد داد و باید یاد آور شد که در سیرجان کسی نیست که دکتر صادقی را دوست نداشته باشد و نامش را بر زبان نیاورد.
وقف مردم
یکی از پزشکان قدیمی سیرجان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه دکتر حاج صادقی فردی فوقالعاده معتقد و دینداربود گفت: وقتی که دکتر در سال ۱۳۶۹ دار فانی را وداع گفت، مراسم تشییع پیکری برای او برپا شد که مردم از اقصی نقاط سیرجان و کرمان برای مراسم آمدند و پس از تشییع بی نظیر وی در محوطه بیمارستان امام رضا (ع) سیرجان به خاک سپرده شد.
دکتر هوشنگ سهیلی افزود: مرحوم صادقی ۲۴ ساعته مشغول خدمترسانی به مردم بود و از بیماران بویژه فقرا و مستمندان هزینهای دریافت نمیکرد؛ هرآنچه به دست می آورد وقف آستان قدس رضوی میکرد و دربیش از ۴۵ سال پیش، بیمارستانی با نام حضرت امام رضا (ع) در محله جنوبی و فقیرنشین سیرجان در بدرآباد احداث کرد که هنوز هم این بیمارستان پس از بازسازی و ایجاد بخشهای مورد نیاز مردم را ارائه میدهد.
در ادامه این مراسم برخی شرکت کنندگان خاطراتی از زندگی مرحوم دکتر صادقی از جمله ساده زیستی و پرهیز از تعلقات دنیا، پرستاری و حضور بر بالین مستمندان و فقرای بیمار، پرداخت هزینه دارو و بیمارستان آنان و نیز استمرار بر زهد و عبادت در طول دوران زندگی را به عنوان صفات این پزشک حاذق عنوان کردند.
در پایان این مراسم که با برنامه های فرهنگی همراه بود از جامعه پزشکی و تعدادی از خیران سلامت سیرجان تجلیل شد.
حاجصادقی در سال ۱۳۰۱ شمسی در شهرستان لنگرود در خانوادهای متدین و مبارز به دنیا آمد و در دانشکده پزشکی تهران در سال ۱۳۲۹ فارغالتحصیل شد که پس از خدمت مقدس سربازی با قصد خدمت به محرومان در شهر سیرجان ساکن شد و با توجه به شغل پزشکی و اخلاق خوب، مردم شیفتهاش بودند و تا آخر عمر نیز در سیرجان ماند.
وی پس از ۳۸ سال خدمت به مردم سیرجان و ساخت بیمارستان امام رضا (ع) در منطقه فقیرنشین این شهر یعنی بدرآباد، در هشتم اردیبهشت ۱۳۶۹ به علت ناراحتی قلبی دار فانی را وداع گفت و در محوطه بیمارستانی که خود ساخته بود به خاک سپرده شد.
خاطرات زیادی از این پزشک یاد شده؛ همچنین کتابی با عنوان قلبی دریایی در عطشان کویر منتشر شده که در وصف شخصیت و عملکرد وی در زندگی می پردازد؛ دستیگری از بیماران مستمند و انجام امور خیر از جمله ویژگی های بارز وی خوانده می شود.
منبع: ایرنـا ? خدمات پزشک شمالی در سیرجان خاک نمیگیرد
کرمان – نذیر کرمان – فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به استقبال گسترده موکب ها برای شرکت در سالگرد شهادت شهید سلیمانی گفت: ۲۵۰ موکب مردمی برای پنجمین سالگرد شهادت سردار دل ها پذیرش شده اند که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشتیم. به گزارش نذیر کرمان، سردار محمد علی نظری […]
کرمان – نذیر کرمان – استاندار کرمان در عین حال که بر ضرورت فعال شدن معادن راکد تاکید کرد، درباره ضرورت بازگشت سهم قانونی حقوق دولتی معادن به استان نیز مطالبی بیان و موضعگیری سازمان بازرسی در این زمینه را بسیار راهگشا خواند. به گزارش نذیر کرمان، محمدعلی طالبی که روز پنجشنبه در اولین نشست […]
کرمان – نذیر کرمان – دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بم از شناسایی و دستگیری چهار نفر از عاملان گروگانگیری یکی از شهروندان بمی در کمتر از ۲۴ ساعت خبر داد و گفت: برخورد دستگاه قضا با مرتکبان جرایم خشن به ویژه آدم ربایی سخت، قاطع و عبرت آموز خواهد بود. به گزارش نذیر کرمان، […]
کرمان- نذیر کرمان- رییس کل دادگستری استان کرمان با تکذیب خبر اختلاس چند هزار میلیارد تومانی در شرکت صنعتی و معدنی گلگهر سیرجان گفت: دستگاه قضایی از مدیران دلسوز و جهادی در جنگ اقتصادی حمایت میکند. به گزارش نذیر کرمان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادگستری استان کرمان، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی شامگاه پنجشنبه […]
+ = چهار