توضیحات وزیر علوم درباره چگونگی تدوین سیاست‌های علمی و آموزشی +فیلم

به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری فت فتو، رهبر معظم انقلاب اسلامی، سیاست‌های کلی برنامه هفتم را در روز ۲۰ شهریورماه ۱۴۰۱ ابلاغ کردند. در سرفصل «علمی، فناوری و آموزشی» این سیاست‌ها، در بند ۲۰ به افزایش شتاب پیشرفت و نوآوری علمی و فناوری و تجاری‌سازی آن‌ها و نیز روزآمدسازی و ارتقاء نظام آموزشی […]

به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری فت فتو، رهبر معظم انقلاب اسلامی، سیاست‌های کلی برنامه هفتم را در روز ۲۰ شهریورماه ۱۴۰۱ ابلاغ کردند. در سرفصل «علمی، فناوری و آموزشی» این سیاست‌ها، در بند ۲۰ به افزایش شتاب پیشرفت و نوآوری علمی و فناوری و تجاری‌سازی آن‌ها و نیز روزآمدسازی و ارتقاء نظام آموزشی و پژوهشی کشور، تأکید کردند.

با توجه به اهمیت نظام آموزش عالی، تحقیقات و فناوری در توسعه کشور اطلاع از مأموریت وزارت علوم در تحقق این سیاست‌ها ضرورت دارد. محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این رابطه به فت فتو می‌گوید: «این سیاست‌ها برای تدوین برنامه توسعه هفتم است و هنوز این برنامه نوشته‌نشده است. سعی ما بر این است که برنامه‌هایی را از سوی وزارت خانه پیشنهاد دهیم که سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری عملیاتی شود.»

همان‌طور که پیش‌تر عنوان شد در بند ۲۰ سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کلیدواژه شتاب تأکید شده است. وزیر علوم در این می‌افزاید: «سعی ما بر افزایش شتاب برای تحقق و عملیاتی کردن سیاست ابلاغی رهبری است.»

ذیل بند ۲۰ سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری به روزآمدسازی و ارتقاء نظام آموزشی و پژوهشی کشور اشاره‌شده است. زلفی گل در رابطه با چگونگی تحقق آن از سوی وزارت علوم خاطرنشان می‌کند: «قسمت عمده روزآمدسازی به قوانین و مقررات بازمی‌گردد. مقررات باعث روزآمد شدن یک سیستم می‌شود. در وهله اول تغییر نظام سنجش و دانش اعم از مدیریت، ارتقا، پایه‌های تشویقی، جذب استعداد‌های درخشان، هدایت تحصیلی، سعی می‌کنیم به‌گونه‌ای قوانین و مقررات جدید را تدوین کنیم که بحث روزآمد کردن اتفاق بیفتد که در بحث آموزشی سه رکن یاد دهنده و یادگیرنده و محتوا بازنگری خواهد شد.»

کد ویدیو

انتهای پیام/۴۱۶۷/




توضیحات وزیر علوم درباره چگونگی تدوین سیاست‌های علمی و آموزشی +فیلم

منبع:آنـــا
? توضیحات وزیر علوم درباره چگونگی تدوین سیاست‌های علمی و آموزشی +فیلم