توسعۀ استان نقشه راه مشخصی ندارد! | اخبار اقتصادی کرمان

نذیر کرمان – گروه اقتصاد: استاندار کرمان گفت:«در راستای انتصاب مدیران استان از اتاق کرمان می‌خواهیم نظرات خود را در مورد مدیران اقتصادی و مدیران مرتبط با فعالیت‌های اتاق ارائه دهد». محمدعلی طالبی در نشست با اعضای هیات نمایندگان اتاق کرمان افزود:«برای توسعۀ استان نقشۀ راه مشخصی وجود ندارد به همین دلیل سند تحرک‌بخشی استان […]

نذیر کرمان – گروه اقتصاد: استاندار کرمان گفت:«در راستای انتصاب مدیران استان از اتاق کرمان می‌خواهیم نظرات خود را در مورد مدیران اقتصادی و مدیران مرتبط با فعالیت‌های اتاق ارائه دهد».

محمدعلی طالبی در نشست با اعضای هیات نمایندگان اتاق کرمان افزود:«برای توسعۀ استان نقشۀ راه مشخصی وجود ندارد به همین دلیل سند تحرک‌بخشی استان کرمان در حال تدوین است و از نظرات اتاق کرمان در این مسیر استفاده می‌کنیم».

وی با استقبال از پیشنهاد اتاق برای ایجاد ستاد تحول گردشگری استان،بیان کرد:«از برنامه‌های مسئولیت اجتماعی اتاق کرمان در استان به‌ویژه در ساخت مدارس تشکر می‌کنیم».

طالبی اضافه کرد:«همچنین مسئولیتهای اجتماعی معادن در استان باید هدفمند شوند و امیدواریم اقدامات خوبی در این زمینه رقم بخورد».

به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی کرمان،وی برای حل مشکلات پسته و همچنین بازگشت سهم معادن استان از حقوق دولتی،قول پیگیری داد و یادآور شد:«توسعۀ متوازن استان نکتۀ مهمی است که در این نشست مورد توجه قرار گرفت و امیدواریم برنامه‌های استان در راستای رفع توسعۀ نامتوازن باشد».

استاندار کرمان با بیان اینکه به دنبال محقق شدن زنجیرۀ کامل تولید فولاد و مس در استان هستیم،در بخش دیگری اظهار کرد:«درخواست داریم آموزش کارشناسان ادارات با جدیت پیگیری و فرایند صدور مجوزها تسهیل شود».

 

تشکیل اتحادیه خیریه در کرمان ضروری است

رئیس اتاق کرمان در ادامه این نشست به مسئولیت‌های اجتماعی اتاق کرمان اشاره کرد و گفت:«کار خیر در کرمان سامان نداشته و به‌صورت متفرقه و تکراری است؛ بنابراین درخواست داریم برای راهبری کار خیر در کرمان اتحادیه خیریه تشکیل شود تا با یک نقشۀ راه و تشخیص اولویتها بتوانیم فعالیت‌های خیر را ساماندهی کنیم».

سیدمهدی طبیب‌زاده با بیان اینکه کار خیر در کارآفرینی مشاهده می‌شود که نمونۀ آن احداث دانشگاه توسط مرحوم افضلی‌پور است،افزود:«در اتاق کرمان نیز با این موضوع مواجه هستیم و همۀ اعضای هیات رئیسه و هیات نمایندگان اتاق کرمان در کار خیر نقش داشته و دارند».

 

پیشبرد استان بر اساس نقشۀ راه مشخص باشد

رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق کرمان نیز در این نشست بیان کرد:«در حال حاضر هیچ نقشۀ راهی برای پیشبرد استان نداریم و همه به‌صورت جزیره‌ای کار می‌کنند».

محمدعلی محمدمیرزائیان گفت:«با توجه به اینکه ظرفیت‌های بالایی در استان وجود دارد،استانداری می‌تواند محوریت ایجاد نقشۀ راه باشد».

وی با اشاره به تولید ۵۰ درصد از پسته ایران در کرمان،اظهار کرد:«خرما،مس،فولاد،زعفران،محصولات گلخانه‌ای و گیاهان دارویی از ظرفیت‌های استان کرمان هستند که باید نقشۀ راهی برای آنها داشت و برای حمل‌ونقل محصول در آینده اقداماتی انجام داد».

 

بروکراسی اداری در صدور مجوزها نیازمند اصلاح است

عضو هیات نمایندگان و رئیس دفتر اتاق کرمان در جنوب نیز در این نشست با تأکید بر اینکه وضعیت اقتصاد استان نامناسب است،گفت:«برای صدور مجوزها به‌ویژه در حوزۀ نیروگاه‌های خورشیدی دشواری‌های بسیاری وجود دارد که باید حل شود».

محمد افشاری‌پور اضافه کرد:«کارشناسان فنی صدور مجوزها باید آموزش‌های لازم را ببینند و بروکراسی اداری در این زمینه اصلاح شود».

 

حفظ حقوق دولتی معادن در کرمان با جدیت پیگیری شود

عضو هیات نمایندگان و رئیس دفتر اتاق کرمان در رفسنجان نیز در این نشست بیان کرد:«اتاق کرمان ظرفیت‌های بسیاری دارد و در همۀ زمینه‌ها فعالیت‌های کارشناسی و تخصصی انجام داده،بنابراین می‌تواند چراغ راهی برای نتیجه‌گیری بهتر و پایدارتر باشد».

مجید حجت با ابراز امیدواری برای تداوم نشست‌های اتاق با استاندار،افزود:«اتاق کرمان خالصانه کار می‌کند تا مشکلات فعالان اقتصادی حل شود و امیدواریم استاندار نیز ارتباط خود را با اتاق بیشتر کند،زیرا اتاق همواره در کنار دولت بوده و می‌تواند کار کارشناسی انجام دهد».

وی ادامه داد:«از استاندار درخواست داریم بحث حفظ حقوق دولتی معادن را با جدیت پیگیری کند زیرا اگر این حقوق در استان بماند،بسیاری از مشکلات استان حل خواهد شد».

رئیس کمیسیون معدن اتاق کرمان با بیان اینکه مالیات شرکت‌های بزرگ براساس قانون می‌تواند در استان هزینه شود،گفت:«گردش مالی شرکت‌ها نیز باید در استان باشد». /پ

 

 

 




توسعۀ استان نقشه راه مشخصی ندارد!

منبع:خبر کرمان
?توسعۀ استان نقشه راه مشخصی ندارد! :اخبار استان کرمان – اقتصادی