فت فتو/کرمان به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان، براساس سند آمایش سرزمینی استان و همچنین مطالعات صورت گرفته، استان کرمان ظرفیت معدنی خوبی دارد. دکتر جعفر رودری عصر امروز دهم آبانماه در سفر یک روزه خود به شهرستان جیرفت در حاشیه بازدید از مجتمع صنعتی معدنی سرگز در جمع خبرنگاران گفت: پیش […]
فت فتو/کرمان به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان، براساس سند آمایش سرزمینی استان و همچنین مطالعات صورت گرفته، استان کرمان ظرفیت معدنی خوبی دارد.
دکتر جعفر رودری عصر امروز دهم آبانماه در سفر یک روزه خود به شهرستان جیرفت در حاشیه بازدید از مجتمع صنعتی معدنی سرگز در جمع خبرنگاران گفت: پیش از این اقتصاد منطقه جنوب کرمان حول محور کشاورزی بود اما برای توسعه منطقه باید به صنعتیسازی و گسترش و توسعه صنایع نیز توجه ویژه شود.
به گفته او، براساس سند آمایش سرزمینی استان و همچنین مطالعات صورت گرفته، استان کرمان ظرفیت معدنی خوبی دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان با انتقاد از عدم توجه به توسعه صنعت مس استان در گذشته عنوان کرد: توسعه صنایع معدنی در شمال و غرب استان بیشتر صورت گرفته اما خوشبختانه طی برنامهریزیهای صورت گرفته در حوزه اکتشافات و صدور مجوزهای پروانه بهرهوری و فرآوری مواد معدنی در جنوب استان کرمان اقدامات خیلی خوبی انجام شده است.
او با تشریح پروژههای اقتصادمقاومتی در حوزه صنعت و معدن در جنوب استان کرمان تصریح کرد: زمینه خوبی برای حضور سرمایهگذاران بخش خصوصی در جنوب استان در آینده فراهم شده است.
طبق گفته رودری، برخی از نقاط جنوب استان مانند منطقه ساردوئیه با مشکل زیرساخت(برق) مواجه هستند که با پیگیری مسئولین ارشد استانی، مقدمات احداث پست برق انجام شده است.
“امیدواریم با سرمایهگذاریهای صورت گرفته، نقطه آغازی بر ورود بیشتر و پرنگتر سرمایهگذاران بخش خصوصی به این منطقه باشد.” این مطلب بخش دیگری از سخنان رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در سرگز بود.
او میافزاید: جنوب استان کرمان ظرفیتهای اقتصادی خوبی دارد و در سند آمایش به موضوعات صنایع تبدیلی تکمیلی در بخش کشاورزی و همچنین رونق صنعت گردشگری در این منطقه تاکید شده است و در احکام برنامه هفتم توسعه نیز این موارد قید خواهند شد.
برپایه این گزارش، ذخیره معدن سرگز ۳.۷ میلیون تن است و ۲۵۰ نفر در کارخانه و معدن این مجتمع مشغول بهکار هستند. شایان ذکر است، ظرفیت تولید سالانه کارخانه تولید کنسانتره این مجتمع حدود ۳۶ هزار تن است و معدن فعلی آن تا پنج سال آینده ذخیره دارد.
انتهای پیام
منبع: ایـسنا ? توسعه جنوب کرمان در گروی صنعتیسازی و گسترش و توسعه صنایع منطقه
زلزله بزرگ ۶.۵ بم استان کرمان در ۲۱ سال قبل در حالی رخ داد که تا پیش از آن هیچ زمینلرزهای در آن به ثبت نرسیده بود و به باور متخصصان این حوزه با ملاحظات پیشگیرانه میتوان ۵ تا ۱۰ برابر از میزان خسارتهای جانی و مالی در سوانح طبیعی و انسانی کاست؛ چرا که […]
نذیر کرمان/کرمان سحرگاه پنجم دیماه ۱۳۸۲، شهر بم در خوابی سنگین فرو رفته بود. سوز سرد زمستانی، کوچههای خاموش شهر را در آغوش گرفته بود و خانهها چون صدفهایی مطمئن، خانوادههای خسته را در خود پناه داده بودند. اما زمین، این مادر بیرحم، ناگهان طغیان کرد. تنها ۱۲.۵ ثانیه کافی بود تا آرامش به ویرانی […]
نذیر کرمان/کرمان رئیس اتاق بازرگانی شهرستان رفسنجان به ظرفیتهای شهرستان اشاره و تأکید کرد: موقعیت استراتژیک رفسنجان و ظرفیتهای متنوع آن میتواند در خدمتِ شعار تولید یک میلیون تن کاتد مس در برنامه هفتم توسعه اقتصادی باشد و این شهرستان را به عنوان «نقطه سبز سرمایهگذاری» تلقی کند. مجید حجت غروب چهارم دیماه در نشست […]
نذیر کرمان/کرمان مراسم تجلیل از بانوان و مادرانی که فرزندانشان از سقط نجات یافتند(طرح نفس)، چهارم دی ماه در زرند برگزار شد. این مراسم با حضور امام جمعه، فرماندار، مسئول مرکز نفس کرمان، جمعی از مسئولان اجرایی، فرماندهان نیروهای نظامی، انتظامی و خانوادههای معظم شهدا با هدف تکریم مقام زن و تجلیل از مادران برگزیده […]
هشت × = 64