استاد اقتصاد رفتاری تأکید کرد که توجه به مقوله سبک زندگی و ایجاد نشاط و شادابی در زندگی و ارتقای کیفیت زندگی باید یکی از محورهای مهم سیاستگذاری در دولت سیزدهم باشد. محسن زایندهرودی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای فت فتو به دولت جدید و حجتالاسلام رئیسی توصیه کرد که اگر خواهان تحقق جهش […]
استاد اقتصاد رفتاری تأکید کرد که توجه به مقوله سبک زندگی و ایجاد نشاط و شادابی در زندگی و ارتقای کیفیت زندگی باید یکی از محورهای مهم سیاستگذاری در دولت سیزدهم باشد.
محسن زایندهرودی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای فت فتو به دولت جدید و حجتالاسلام رئیسی توصیه کرد که اگر خواهان تحقق جهش تولید و به نتیجه رسیدن اهداف و سیاستهای ارزشمند اقتصاد مقاومتی هستیم، تنها راه اصلی توجه به اصلاح سبک زندگی و اصلاح الگوی مصرف در جامعه است و بهنظر میرسد باید توجه به مقوله سبک زندگی و ایجاد نشاط و شادابی در زندگی و ارتقای کیفیت زندگی یکی از محورهای مهم سیاستگذاری در دولت سیزدهم باشد.
این استاد اقتصاد رفتاری، تحول در سبک زندگی را در شرایط فعلی جامعه، ضروری و اجتنابناپذیر دانست و با اشاره به اهمیت این موضوع اظهار کرد: دولت جدید اگر فقط و فقط به همین نکته توجه کند و بتواند شادابی و نشاطی را که در دوران انقلاب و حتی در دوران جنگ تحمیلی ۸ ساله در سبک زندگی ما حاکم بود؛ ولی بهدلیل سیاستهای اشتباه دولتهای اخیر تحت تأثیر قرار گرفت و متأسفانه موجب کاهش کیفیت زندگی شد، مجدداً احیا کند، کار بزرگی انجام داده است.
وی اضافه کرد: امروزه در اغلب کشورهای دنیا تیمهای بینش رفتاری از طریق پایش بودجه خانوار، هم اطلاعاتی را برای سیاستگذاری به دولتها ارائه میدهند و هم مردم را از حال و روز خودشان باخبر میکنند.
دبیر هیئت اندیشهورز دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان بیان کرد: در جامعه ما چه سالهای قبل از انقلاب و چه سالهای پس از انقلاب سیاستهای منسجمی درباره مبانی اقتصاد خرد و اصلاح الگوی مصرف به هیچ عنوان وجود نداشته است.
زایندهرودی عنوان کرد: سیاستهای کلاننگر مانع آن میشود که به بخش مهم جامعه که پدیدآورنده جهت اصلی توسعه هستند، توجه کنیم و تا زمانی که ما در راستای اصلاح سبک زندگی و الگوی مصرف گام برنداریم نه میتوانیم شاهد جهش تولید باشیم و نه میتوانیم به تحقق اهداف ارزشمند اقتصاد مقاومتی امیدوار باشیم.
این استاد اقتصاد رفتاری بیان کرد: در جامعه با وجود فرهنگ بسیار غنی و تأکیدات بیشماری که روی خورد و خوراک و اداره امور معیشت زندگی میشود، متأسفانه با ورود بعضی از واژگان غلط به مصرفگرایی و تجملگرایی روی آوردهایم، در صورتی که در کشورهای دیگر دنیا که از نظر کیفیت زندگی و شادکامی از ما بالاتر هستند و فاصله زیادی دارند، بهنوعی از همان اصول و روشهای گذشتگان که پایه علمی نیز دارد، استفاده کردهاند و نتیجه آن بالارفتن کیفیت زندگی در این جوامع شده است.
وی توضیح داد: در جامعه هیچ تمرین و تجربهای برای اصلاح سبک زندگی انجام ندادهایم و درخصوص مدیریت بهینه و درست منابع در سطح رفتارهای فردی کاملاً میتوان گفت که جزء کشورهای آخر در دنیا هستیم.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
منبع:آنـــا ? توجه به سبک زندگی و ایجاد نشاط محور سیاستگذاری دولت سیزدهم قرار گیرد
کرمان_رئیس پلیس راه استان کرمان از دستگیری پسر بچه ۱۳ ساله کرمانی که قصد داشت با خودرو به مدرسه برود خبر داد. به گزارش نذیر کرمان، سرهنگ علی رضایی، ظهر دوشنبه گفت: مأموران پلیس راه استان کرمان هنگام گشت در محدوده شهر کرمان متوجه حرکات نامتعارف یک دستگاه خودرو پژو شده و پس از متوقف […]
کرمان_ اولین جشنواره سرود دختران فاطمی ویژه روستاییان و عشایر استان کرمان در روزهای ١١ و ١٢ بهمن ماه سال جاری در شهر کرمان برگزار میشود. به گزارش نذیر کرمان، دبیر جشنواره سرود دختران فاطمی ویژه روستاییان و عشایر استان کرمان ظهر دوشنبه در نشست خبری گفت: این جشنواره یکی از برنامههای کمیته روستایی و […]
کرمان_معاون عمرانی استاندار کرمان از تنظیم تفاهمنامه تولید ۲ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر در قالب ۴ نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی با کمک صنایع بزرگ این استان خبر داد. به گزارش نذیر کرمان، سیدمصطفی آیتاللهی موسوی، صبح دوشنبه در کمیته انرژی استان کرمان با اشاره به توافق با صنایع بزرگ برای جایگزینی بخاریهای کم مصرف برای صرفهجویی […]
فهرج_ شهرستان فهرج علی رغم محرومیتهایی که دارد به عنوان یک شهرستان محروم دیده نمی شود. نذیر کرمان_ گروه استانها، عابد میر اولیایی: شهرستان فهرج یکی از شهرستانهای کمتر توسعه یافته استان کرمان است که در سال ۱۳۸۸ از بخش به شهرستان ارتقا پیدا کرد. این شهرستان با قرار گرفتن در حاشیه کویر همواره در […]
4 × = thirty six