سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) در چهاردهمین نشست کمیته بینالمللی برای حفظ میراث معنوی بشری در کشور کلمبیا، مهمانداری و ارائه خدمات در خلال زیارت اربعین امام حسین(ع) را بعنوان یک میراث معنوی ثبت جهانی کرد.
بر همین اساس، حسن پلارک رئیس کمیته مشارکتهای مردمی ستاد اربعین در بیانیهای ثبت جهانی موکبهای اربعین را تبریک گفت که متن آن به شرح ذیل است؛
بسماللهالرحمنالرحیم
اربعین مظهر انسجام و همگرایی و تمدن نوین اسلامی است.
خداوند متعال را شاکریم به ما عنایت فرمود در دورانی که استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا، تمام تلاش مذبوحانه خود را برای نابودی اسلام و ایجاد تفرقه بین جوامع اسلامی به کار گرفته است، امت اسلامی با وحدت و یکپارچگی و ایمان و باور به حقانیت پیام سالار و سرور شهیدان عالم حضرت سیدالشهدا (ع) راهی را برگزید که امروز به عنوان بزرگترین رویداد بشری از آن یاد میشود.
تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای (مدظلهالعالی) مبنی بر ایجاد تمدن نوین اسلامی با تکیه بر آموزهها و درسهای حرکت عظیم اربعین حسینی (ع)، با اتکا به خداوند متعال و همت همه خادمان، دلسوزان و عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) ممکن و شدنی خواهد بود انشاءالله.
بدینوسیله ثبت جهانی موکبهای پیادهروی اربعین حسینی (ع) در سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) را به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی، ملت شریف ایران، موکبداران عزیز کشور ایران و عراق بالاخص هیأت امنا، مدیران اجرایی و خادمین مواکب که در شکلگیری و توسعه این رویداد بسیار مهم، با فداکاری و تلاش خالصانه و خدمت مجاهدانه گامهای مؤثری در اعتلای پرچم سیدالشهدا (ع) برداشتهاند، تبریک عرض نموده و برای همه شما عزیزان از خداوند منان توفیقات روزافزون مسئلت نمایم.
درهای متحرک با طراحی و مهندسی باب القبله حرم حضرت عباس (ع) همخوانی دارد تا جلوه زیبایی به این بخش بدهد، به طوری که تقارن طراحی در متحرک با معماری باب القبله به یک شکل است تا زیبایی این ورودی را از دید زائران و مجاوران بیشتر کند.
در ایت دیدار مروی طی سخنانی با تأکید بر ضرورت حمایت از هنرمندان ارزشی گفت: یکی از اولویتهای آستان قدس فراهم کردن شرایط مناسب برای نقش آفرینی هنرمندان در ترویج سیره رضوی و آموزههای حضرت رضا (ع) است.
متأسفانه روند بانکها اصلاح نشده است، در بعضی از بانکها پولی که به عنوان قرض میدهند، در ابتدا سودی بر میدارند که رباست و در ادامه تأخیر در ادای دین را به صورت روز شمار حساب میکنند.
4 − =