تاخیر در تخصیص ارز نقدینگی واحدهای تولیدی را کاهش داده است

فردای‌کرمان – گروه اقتصاد: عضو هیات رئیسه اتاق کرمان با اشاره به طولانی بودن روند تخصیص ارز صادرات از سوی بانک مرکزی گفت:«کاهش نقدینگی واحدهای تولیدی به دلیل طولانی شدن زمان تخصیص و تامین ارز برای واردات مواد اولیه و ماشین‌آلات (حدود ۶ ماه) به دلیل بخشنامۀ سپرده‌گذاری بانک مرکزی اتفاق افتاده که انتظار داریم […]

فردای‌کرمان – گروه اقتصاد: عضو هیات رئیسه اتاق کرمان با اشاره به طولانی بودن روند تخصیص ارز صادرات از سوی بانک مرکزی گفت:«کاهش نقدینگی واحدهای تولیدی به دلیل طولانی شدن زمان تخصیص و تامین ارز برای واردات مواد اولیه و ماشین‌آلات (حدود ۶ ماه) به دلیل بخشنامۀ سپرده‌گذاری بانک مرکزی اتفاق افتاده که انتظار داریم بانک مرکزی توزیع عادلانۀ سیستم تخصیص ارز را در برنامه داشته باشد،تجمیع تخصیص ارز برداشته و پرداخت در کل کشور امکان‌پذیر شود».

عباس جبالبارزی با تاکید بر اینکه مهار تورم به معنای کنترل نقدینگی است،گفت:«بنگاه‌های کوچک و متوسط به دلیل عدم تامین سرمایه در گردش با کاهش تولید و عدم توسعه روبهرو شده‌اند که سیستم بانکی کشور باید در این زمینه چاره‌ای بیندیشد».

به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی کرمان،وی در نشستی با حضور بازرس قوه قضائیه و دادستان کرمان ضمن بیان مسائل و مشکلات بنگاه‌ها و فعالان اقتصادی استان بیان کرد:«پایین بودن رشد تولید به دلیل جایگاه نامناسب رتبۀ کسب و کار در کشور یکی از مسائل مهم است که اگر قرار باشد ایران در سال ۱۴۰۴ رتبۀ اول منطقه را دارا باشد باید بتواند حداقل مانند ترکیه رتبۀ فضای کسب و کار خود را به دو رقمی زیر ۵۰ برساند که اصلاح روش‌ها،مقررات و اقدامات لازم برای ارتقای رتبۀ کسب و کار از مهم‌ترین اقدامات در این زمینه است».

جبالبارزی اظهار کرد:«پایین بودن رشد تولید و برنامه‌ریزی فعالان اقتصادی به دلیل عدم نظرخواهی از اتاق‌ها و تشکل‌های بخش خصوصی در صدور و اجرای بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها از سایر مسائلی است که امیدواریم مواد ۲ و ۳ و ۲۴ قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار به‌طور کامل اجرا و از جایگاه قانونی شورای گفت‌وگو پیش از صدور هر بخشنامه و اتخاذ تصمیم،استفاده شود».

نایب رئیس کمیسیون صنایع اتاق ایران ادامه داد:«لاینحل ماندن مشکلات بنگاه‌های تولیدی به دلیل عدم دارا بودن اختیارات کافی مدیران استانی و عدم کارا بودن کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید یکی دیگر از مسائلی است که افزایش اختیارات استانداران،افزایش اختیارات مدیران استانی و افزایش اختیارات بانک‌های استان می‌تواند به این موضوع کمک کند».

وی همچنین یادآور شد:«قطع برق در تابستان و نداشتن گاز در زمستان خسارت‌های بسیاری را به صنایع وارد کرده که این مشکلات تامین هزینۀ تولید و دستمزد کارگران را با مشکل روبهرو می‌کند». /پ




تاخیر در تخصیص ارز نقدینگی واحدهای تولیدی را کاهش داده است

منبع:خبر کرمان
?

تاخیر در تخصیص ارز نقدینگی واحدهای تولیدی را کاهش داده است

:اخبار استان کرمان – اقتصادی