فت فتو/کرمان مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمان با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ رشته دانشگاهی داریم که هیچ بازار کاری ندارند و فارغ التحصیلان این رشتهها بعد از گذراندن دوران تحصیل با مشکل بیکاری روبهرو هستند، می گوید: به اشتغال یک جوان باید از دوران ابتدایی و دانش آموزی توجه داشته باشیم […]
فت فتو/کرمان مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمان با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ رشته دانشگاهی داریم که هیچ بازار کاری ندارند و فارغ التحصیلان این رشتهها بعد از گذراندن دوران تحصیل با مشکل بیکاری روبهرو هستند، می گوید: به اشتغال یک جوان باید از دوران ابتدایی و دانش آموزی توجه داشته باشیم تا بعد از دانشگاه نگران بیکاری و اشتغال آنها نباشیم.
محمدرضا جهانگیری امروز ۱۴ آذرماه در همایش تجلیل از متولیان برتر قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه سپاه استان کرمان ضمن تشکر از همکاری ارگان های نظامی در بحث مهارت آموزی سربازان وظیفه، گفت: یکی از بزرگ ترین مشکلات کشور اشتغال جوانان است، البته در تمام جهان این مشکل وجود دارد.
او با اشاره به جمعیت زیاد جوانان کشور، و در ادامه با یادآوری تحریم های ظالمانه، عنوان کرد: بیشترین دغدغه، اشتغال جوانان است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمان، رفع بسیاری از معضلات اجتماعی را در گرو اشتغال می داند و می گوید: اشتغال یک متغیر وابسته است و مهارت یکی از عوامل دخیل در اشتغال زایی است.
او از تاثیر مهارت آموزی در اشتغال سخن به میان می آورد و می افزاید: تامین مالی در بحث اشتغال نیز موثر است و به سربازان مهارت آموخته تسهیلاتی برای اشتغال زایی پرداخت می شود.
به گفته مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمان، کشور با جمعیت زیادی از فارغ التحصیلان بیکار مواجه است و نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی، دو برابر نرخ بیکاری افراد با سواد کم است به گونه ای که شانس اشتغال افراد دارای مدرک دانشگاهی نصف افراد کم سواد است.
او می افزاید: همه بنگاه های آموزشی و دستگاه های دولتی کشور با همکاری یکدیگر مهارت و تخصص به جوانان آموزش دهند تا با معضل کنونی مواجه نباشیم و در مدرسه مسیر اشتغال دانش آموزان مشخص شود و براساس نیاز بازار کار آنها به سمت رشته های دانشگاهی سوق داده شوند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمان با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ رشته دانشگاهی داریم که هیچ بازار کاری ندارند و فارغ التحصیلان این رشتهها بعد از گذراندن دوران تحصیل با مشکل بیکاری روبهرو هستند، می گوید: به اشتغال یک جوان باید از دوران ابتدایی و دانش آموزی توجه داشته باشیم تا بعد از دانشگاه نگران بیکاری و اشتغال آنها نباشیم.
او با اشاره به علایق دانش آموزان به چند رشته خاص اظهار کرد: در کشور تناسب بین رشته تحصیلی و رشته ای که فرد در آن مشغول به کار است کمتر از ۱۵ درصد است، لذا حداقل ۸۵ درصد منابع در بحث آموزش را هدر می دهیم.
جهانگیری با بیان این مطلب که بنگاه های آموزشی اصول کسب و کار را باید از دوران دانش آموزی آموزش دهند، می افزاید: والدین فرزندان خود را به مدرسه می فرستند که در آینده شغلی داشته باشد نه اینکه دانشمند شوند البته در کشور در همه زمینه ها دانشمندان زیادی وجود دارد بنابراین مقدمات مهارت آموزی را باید از دوران راهنمایی در مدارس آموزش داد تا فرد متوجه شود که در چه شغلی استعداد دارد.
طبق گفته او، در کشور بیش از ۵۰۰۰ شغل وجود دارد که با ورود مشاغل جدید تا ۷۰۰۰ شغل قابلیت افزایش دارد.
به اعتقاد مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمان، دانش آموزان در دوران دبیرستان باید دوره های تکمیلی مهارت آموزی را ببینند و شغلی را انتخاب کنند که آینده داشته باشند.
او با بیان اینکه برخی شغل ها با توجه به به روز شدن جامعه در حال حذف شدن هستند، ادامه می دهد: افراد باید شغلی داشته باشند که به آن علاقه مند باشند و متناسب با تخصص افراد باشد.
انتهای پیام
منبع: ایـسنا ? بیش از ۳۰ رشته دانشگاهی داریم که هیچ بازار کاری ندارند
نذیر کرمان/کرمان براساس تفاهمنامه دوجانبه بین سازمان آموزش فنی و حرفهای و مجتمع مس شهربابک، اولین مرکز فنی و حرفهای هیأت امنایی کشور در این شهرستان ایجاد خواهد شد. غلامحسین محمدی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور غروب ۲۸ آذرماه به همراه معاون امور اقتصادی استاندار […]
نذیر کرمان/کرمان رئیس مرکز مدیریت سوانح و فوریتهای پزشکی رفسنجان از وقوع دو حادثه ترافیکی منجر به فوت در محورهای شهرستان خبر داد. دکتر مجتبی سنجی شامگاه ۲۸ آذرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حادثه اول صبح امروز رخ داد که واژگونی سواری ام وی ام در محور هرمزآباد به نوشآباد متاسفانه باعث مرگ راننده […]
نذیر کرمان/کرمان رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان(هایتک) گفت: این دانشگاه میتواند کارگاههای آموزشی و پژوهشکدهها را برای صنعت مس و مجتمع مس سرچشمه در این مکان که وسعتی بالای ۲۰۰۰ هکتار دارد اجرا نماید تا در مباحث صنعتی کشور خدمت ارزنده کرده باشیم. دکتر حسین محبی ۲۸ آذرماه در رویداد «آموزش […]
نذیر کرمان/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان از حضور فعال مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در کنسرسیوم مهارت استان قدردانی کرد و گفت: کنسرسیوم مهارت با هدف نیازسنجی در شرکتهای استان و آموزشهای لازم تشکیل شده است. امیر حسنزاده امروز چهارشنبه ۲۸ آذرماه در رویداد «مس در مسیر شایستگی» در سرچشمه رفسنجان، به اهمیت مهارتآموزی […]
− = 5