اگر اصلاح قیمت مرغ رخ نمی‌داد، مرغداران ورشکسته می‌شدند

فردای‌کرمان – گروه اقتصاد: مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی از افزایش جوجه‌ریزی در اردیبهشت‌ماه خبر داد و گفت:«سال گذشته متوسط قیمت هر کیلو مرغ زنده ۲۹ تا ۳۰ هزار تومان بود که به دلیل هزینۀ بالای تولید،مرغداران ۱۲۰ میلیارد تومان متضرر شدند». محمدعلی کمالی افزود:«اگر اصلاح قیمت مرغ زنده و گوشت مرغ رخ نمی‌داد،مرغداران به ازای […]

فردای‌کرمان – گروه اقتصاد: مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی از افزایش جوجه‌ریزی در اردیبهشت‌ماه خبر داد و گفت:«سال گذشته متوسط قیمت هر کیلو مرغ زنده ۲۹ تا ۳۰ هزار تومان بود که به دلیل هزینۀ بالای تولید،مرغداران ۱۲۰ میلیارد تومان متضرر شدند».

محمدعلی کمالی افزود:«اگر اصلاح قیمت مرغ زنده و گوشت مرغ رخ نمی‌داد،مرغداران به ازای تولید هر کیلو مرغ،۱۰ تا ۱۵ هزار تومان متضرر می‌شدند که ورشکستگی مرغداران و عدم جوجه‌ریزی را در پی داشت».

به گزارش فردای‌کرمان به نقل از اباشگاه خبرنگاران جوان، وی ادامه داد:«بنابر آمار،جوجه‌ریزی فروردین و اردیبهشت‌ماه به ترتیب ۳۰ و ۴۵ درصد نسبت به اسفندماه افزایش داشته که در نهایت اصلاح قیمت مرغ زنده و گوشت مرغ منجر به افزایش جوجه‌ریزی شده است».

کمالی گفت:«برآورد‌ها حاکی از آن است که در اردیبهشت ‌میزان جوجه‌ریزی به ۱۱۰ میلیون قطعه و خرداد به ۱۱۵ میلیون قطعه برسد». /پ




اگر اصلاح قیمت مرغ رخ نمی‌داد،مرغداران ورشکسته می‌شدند

منبع:خبر کرمان
?

اگر اصلاح قیمت مرغ رخ نمی‌داد،مرغداران ورشکسته می‌شدند

:اخبار استان کرمان – اقتصادی