فردایکرمان – گروه اقتصاد: استاندار کرمان گفت:«طبق اعلام سازمان صمت،تقریبا تمام استان به عنوان محدودۀ معدنی و به اسم افراد ثبت شده است،اما بعضا هیچ اقدامی روی آنها صورت نمیگیرد». محمدمهدی فداکار با ابراز تاسف از عدم اجرای مادۀ ۲۰ قانون معادن،از سازمان بازرسی خواست تا به این مسئله ورود کند و افزود:«ایمیدرو،بیشترین پهنههای معدنی […]
فردایکرمان – گروه اقتصاد: استاندار کرمان گفت:«طبق اعلام سازمان صمت،تقریبا تمام استان به عنوان محدودۀ معدنی و به اسم افراد ثبت شده است،اما بعضا هیچ اقدامی روی آنها صورت نمیگیرد».
محمدمهدی فداکار با ابراز تاسف از عدم اجرای مادۀ ۲۰ قانون معادن،از سازمان بازرسی خواست تا به این مسئله ورود کند و افزود:«ایمیدرو،بیشترین پهنههای معدنی استان کرمان را دارد اما هیچ کاری روی آنها انجام نمیدهد و سالها راکد ماندهاند».
وی اضافه کرد:«این موضوع باید در سطح ملی پیگیری شود و دستگاههای نظارتی و سازمان بازرسی به مسئله ورود کنند».
استاندار کرمان ادامه داد:«مادۀ ۲۰ قانون معادن در سطح ملی باید پیگیری شود و پهنههای معدنی که راکد مانده،آزاد شده و در اختیار افراد ذیصلاح قرار گیرد».
به گزارش فردایکرمان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان،فداکار ۱۸ شهریورماه در هشتادونهمین نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان با موضوع بررسی موانع معدنکاری مدرن،به رشد بهرهوری نیز اشاره کرد و گفت:«در حوزۀ معادن اگر تنها به رشد بهرهوری هم بپردازیم،کاهش انرژی،کاهش باطله و خیلی از مسائل را در برمیگیرد و بخش زیادی از مسائل حل میشود».
وی خاطرنشان کرد:«عمدۀ درآمد بسیاری از شرکتها،ناشی از رانت انرژی ارزانی است که در بخش آب،برق و گاز دریافت میکنند. چرا باید این رانت انرژی را به شرکت بدهیم و از طرف دیگر برق کشاورز قطع شود».
استاندار کرمان با اشاره به اهمیت روشهای نوین و فناوری در معادن و صنایع افزود:«در حال حاضر کاتد را با قیمتهای مختلف و نوساناتی در بورس صادر میکنیم که این نوسان به دلیل عرضه است نه مصرف».
وی ادامه داد:«هیچ کاری روی کاتد در استان انجام نمیشود و تنها یک مفتول تولید میکنیم. چند برابر مصرف فعلی مس شهید باهنر کاتد در استان وجود دارد».
فداکار اظهار کرد:«ضرورتی بر افزایش تولید کاتد در استان نیست و میتوانیم روی صنایع پاییندستی متمرکز شویم و اشتغال و ارزش افزوده را بالا ببریم».
استاندار کرمان گفت:«عمدۀ معادن از ظرفیت تبصره ۵ ماده ۱۴ قانون معادن استفاده نمیکنند،در حالی که با سرمایهگذاری در حوزۀ تکنولوژی در انواع بهرهوری،زیست محیطی و کارهایی از این دست،مزیت قانونی معافیت حقوق معادن تا سقف ۲۰ درصد برای آنها فراهم میشود».
وی در خصوص آزمایشگاه معدن نیز گفت:«فهرستی از هر آنچه در این زمینه نیاز است،تهیه شود که عمدتا در دانشگاههای آزاد سراسر کشور وجود دارد و میتوانیم در استان مستقر کنیم».
فداکار بر توجه به تجهیزات و دانش فنی در حوزۀ اکتشاف معادن نیز تاکید کرد. /پ
انتقاد از راکد ماندن پهنههای معدنی ایمیدرو در استان کرمان
منبع:خبر کرمان ?
:اخبار استان کرمان – اقتصادی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
نذیر کرمان – گروه اقتصاد: معاون امور عمرانی استاندار کرمان در جلسۀ شورای معادن استان دربارۀ انتقال حساب شرکتهای بزرگ به کرمان با بیان اینکه ما معتقدیم که حسابها منتقل نشده است گفت:«شرکتها زمانی که دستگاه قضا ورود کرد،گزارش کار دهند،گزارش حسابها در مکاتبه با دستگاههای نظارتی گرفته شود و اگر مس یا هر شرکتی […]
بر اساس مصوبات کارگروه بازگشت ارز، از تاریخ یکم بهمن ماه عرضه ارز حاصل از صادرات خود در بازار تجاری مرکزمبادله الزامی شد. نذیر کرمان، مصوبات بیست و هفتمین نشست کارگروه ارز حاصل از صادرات ابلاغ شد. در این مصوبات آمده است، با توجه به راه اندازی بازار ارز تجاری مقرر گردید کلیه صادر کنندگان […]
ناظر گمرکات آذربایجان غربی از ترانزیت خارجی مبدا و مقصد دو میلیون و ۶۶۰ هزار تن کالا از مبادی رسمی و گمرکات استان در طول ۹ ماهه گذشته سال جاری خبر داد. نذیر کرمان، خالد جنگجو اظهار کرد: آذربایجان غربی سهم ۲۵ درصدی در تجارت را دارد و در این راستا ۹ ماهه گذشته سال […]
عضو هیات مدیره انجمن صنایع روغن نباتی ایران از کاهش ۳۲ درصدی واردات روغن خام به کشور خبر داد و خواستار اقدامات فوری دستگاههای مسئول از جمله وزارت جهاد کشاورزی در این حوزه شد. نذیر کرمان، محمد مختاریانی روز جمعه با بیان اینکه تا پایان آذرماه امسال ۵۲۰ هزار تن کاهش واردات روغن نباتی داشتیم، […]
− 3 = 3