امر به معروف باعث احیای جامعه می‌شود

حجت‌الاسلام علی حسنی سعدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر واژه‌ای است که بسیار تکرار شده، اما به واقع توجه کافی و لازم به آن نشده است، اظهار داشت: این روزه در جامعه امر به معروف و نهی از منکر را تنها در […]

حجت‌الاسلام علی حسنی سعدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر واژه‌ای است که بسیار تکرار شده، اما به واقع توجه کافی و لازم به آن نشده است، اظهار داشت: این روزه در جامعه امر به معروف و نهی از منکر را تنها در کارها و کلماتی مرسوم و متداول می‌بینیم و آن را در چند چیز کوچک خلاصه کرده‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه اگر توجه عمیقی به این موضوع داشته باشیم و دقت کنیم، می‌بینیم که امر به معروف و نهی از منکر یعنی احیای جامعه، گفت: کسی که توجه به فریضتین داشته باشد، توجه به جامعه و اطرافش دارد و توجه به آن باعث نشاط جامعه می‌شود.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان کرمان با بیان اینکه باید ‌در نگاهمان به این مفاهیم عمیق و وظایفی که در این ارتباط به عهده داریم تجدید نظر کنیم، افزود: گاهی به دلیل تکرار برخی از مسائل، این موضوعات برای ما پیش‌پا افتاده شده و به خاطر تکرار آن، از اهمیت خود افتاده است.

وی با اشاره به اینکه از اهمیت افتادن این موضوعات باعث خیلی از مشکلات می‌شود، بیان کرد: اگر این موارد احیا شود، خیلی از مشکلات جامعه حل می‌شود و باید به این نکته توجه داشته باشیم که توجه به این موضوعات باعث احیای آن می‌شود.

حسنی با بیان اینکه هر کس باید امر به معروف و نهی از منکر را اول از همه از خود شروع و آن را در خود احیا کرده و نسبت به خود امر به معروف و نهی از منکر داشته باشد، گفت: در روایات داریم که باید هر شب عمل و رفتار و کردار خود را محاسبه کنیم.

وی با اشاره به اینکه محاسبه اعمال، امر به معروف و نهی از منکر نسبت به خودمان است، افزود: اگر نسبت به اعمال، رفتار و کردار خودمان توجه داشته باشیم در گام بعد می‌توانیم نسبت به رفتار اطرافیان توجه بهتری داشته باشیم.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان کرمان با بیان اینکه در این باب نکات زیادی را می‌توان مطرح کرد و دستورات زیادی از اولیا خدا در این زمینه وجود دارد، ابراز داشت: اولین قدم در بحث امر به معروف و نهی از منکر توجه هر شخص به خودش است و باید به رفتار و کردارمان توجه کنیم.

وی با اشاره به اینکه وقتی به امر به معروف و نهی از منکر توجه کردیم نمی‌توانیم نسبت به اطرافیانمان بی‌توجه باشیم، گفت: اینکه انسان فقط به خودش توجه داشته باشد، خلاف امر به معروف است.

حسنی با بیان اینکه توجه به همسایگان، اطرافیان و اقوام همه از باب امر به معروف و نهی از منکر است، افزود: امر به معروف را نباید به چند چیز محدود کرد و این مسئله ابعاد بسیار زیاد و گسترده‌ای دارد.

وی با اشاره به اینکه اگر توجه درستی به امر به معروف و نهی از منکر شود، می‌تواند زندگی‌ها را عوض کند و نشاط و شادابی را به خانواده‌ها برگرداند، گفت: باید در این حوزه مطالعه داشته و نگاه جدیدی به این موضوع داشته باشیم چرا که باعث ورود خیرات بسیار زیادی به زندگی ما می‌شود.

انتهای پیام/۵۱۱/




امر به معروف باعث احیای جامعه می‌شود

منبع: تسنــیم
? امر به معروف باعث احیای جامعه می‌شود