رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به روند افزایش تعداد کودکان سایبری، نسبت به استفاده نادرست کودکان از گوشی هوشمند والدین، به هموطنان هشدار داد.
به گزارش ایسنا، سرهنگ دوم علی محمد رجبی گفت: در چند سال اخیر شاهد افزایش چشمگیر درصد استفاده کودکان از اینترنت و افزایش کودکان سایبری هستیم و میزان زمانی که آنها آنلاین میگذرانند نیز به طور پیوسته در حال افزایش است.
وی گفت: فضای مجازی و اینترنت فوائد زیادی برای کودکان دارد و میتواند به آنها در یادگیری، رشد و تکامل یافتن کمک کند اما لازم است والدین آگاه باشند تا بتوانند علاوه بر اعمال نظارت مناسب بر نحوه استفاده کودکان از اینترنت، روش صحیح استفاده از آن را نیز به آنها آموزش بدهند، چرا که استفاده نادرست از اینترنت و فضای مجازی میتواند خطرات جبران ناپذیری را به بار بیاورد.
رجبی گفت: گوشی هوشمند یکی از روشهایی است که کودکان از طریق آن به اینترنت و فضای مجازی متصل میشوند و اکثر کودکان به دلیل نداشتن تبلت یا گوشی هوشمند شخصی، اغلب از گوشی والدین خود استفاده میکنند که این امر با توجه به وجود اپلیکیشینها و پیامرسانهای مختلف و همچنین وجود اطلاعات مهم در گوشی بزرگسالان، علاوه بر گسترده کردن بستر خطر برای کودکان، میتواند باعث بروز خطراتی نیز برای والدین آنها شود.
مدرس دانشگاه بیان کرد: مستقل بودن فقط به معنای انجام کارهای شخصی نیست بلکه مستقل بودن یک کودک به معنی مسئولیت پذیر بودن او در آینده است که باعث افزایش اعتماد به نفس، توانمندیها و استعدادهای کودک در بزرگسالی میشود.
قانونگذاران ملی چین به طور رسمی سیاست سه فرزندی را در ماه اوت تایید کردند که یک تغییر سیاست مهم در رسیدگی به بحران جمعیتی این کشور است
یک مشاور با بیان اینکه والدین از طریق توجه به علایق نوجوان میتوانند با فرزند خود ارتباط مناسبی برقرار کنند، گفت: برای مثال اگر نوجوانی ورزشکار خاصی را دوست دارد و یا بازیگر محبوب خود را در شبکههای اجتماعی دنبال میکند، والدین نباید این رفتار نوجوان را مورد تمسخر و نکوهش قرار داده و شروع به نصیحت کنند بلکه در این موقعیتها همدلی بسیار موثر است.
یک روانشناس با اشاره به تمایل برخی نوجوانان برای داشتن اتاق مجزا از اتاق سایر خواهر و برادرهای خود، گفت: مطالعات نشان میدهد فرزندانی که در اتاق مشترک با یکدیگر بزرگ میشوند از مهارتهای اجتماعی نظیر مهارت حل مساله، حل تضاد و هوش هیجانی بیشتری برخوردارند و همین امر نیز باعث می شود مدیریت بهتری بر روی روابط بزرگسالی خود داشته باشند.
دیدگاه بسته شده است.