ارائه طرح‌‌های مورد نیاز صنعت در رساله دانشجویان تحصیلات تکمیلی

لاله ملک‌نیا در حاشیه نمایشگاه نوآوری و فناوری رینوتکس(ربع رشیدی) در گفت‌وگو با خبرنگار فت فتو در تبریز، این نمایشگاه را یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های کشور دانست که جایگاه ویژه‌ای در بخش نمایشگاهی کشور دارد و هرساله با قدرت تمام برگزار می‌شود. امسال هم نمایشگاه از شرایط خوبی برخوردار بوده و دانشگاه آزاد اسلامی مانند […]

لاله ملک‌نیا در حاشیه نمایشگاه نوآوری و فناوری رینوتکس(ربع رشیدی) در گفت‌وگو با خبرنگار فت فتو در تبریز، این نمایشگاه را یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های کشور دانست که جایگاه ویژه‌ای در بخش نمایشگاهی کشور دارد و هرساله با قدرت تمام برگزار می‌شود. امسال هم نمایشگاه از شرایط خوبی برخوردار بوده و دانشگاه آزاد اسلامی مانند سال‌های گذشته با تمام قدرت در این نمایشگاه شرکت کرده و محصول ارائه کرده است.

وی با توجه به میزان تدثیرگذاری نمایشگاه برای تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه عنوان کرد: فلسفه نمایشگاه یعنی ارتباط گرفتن با فضای بیرون از فناوری، محصول دانشگاه، فناوری و نوآوری و تحقیقی بوده که قرار است تجاری شود. در حقیقت نمایشگاه می‌تواند ارتباط فناوران را با شرکت‌های بیرونی که سالانه محصولات‌شان رو به افزایش است را برقرار کند و ارتباط مؤثر را با صنعت بگیرند.


ملک‌نیا برنامه اداره کل ارتباط با صنعت و جامعه و دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی را تشریح و اظهار کرد: در بخش پویش که مربوط به اداره کل ارتباط با صنعت در استان‌هاست، هدف هدایت دانشجویان به سمت صنعت است به‌گونه‌ای که بتوانند شغل آینده‌شان را در بخش کارآموزی و در طرح پویش راحت‌تر انتخاب کنند و از مهارت کافی برخوردار بوده تا توانایی جذب در صنایع را داشته باشند و ایجاد شغل شود.

مدیرکل ارتباط با صنعت و جامعه و دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی افزود: برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی هم در نظر داریم که علاوه بر تحقیق و رساله، رساله آنان مبتنی بر نیاز صنعت و جامعه باشد و طرحی از صنعت را ارائه دهند و نیازی از آن را رفع کرده و پایان تحقیق زمانی رخ دهد که از دیدگاه صنعت کفایت کافی برای ورود به صنعت را داشته باشد، دانشجویی که نیازی از صنعت جامعه را برطرف کرده باشد، قطعاً توانایی جذب همان صنعت را دارد و شغل در کنار انجام تحقیق و پروژه شکل بگیرد.

وی در توصیه به دانشجویان بیان کرد: مزیت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مقایسه با دانشجویان دانشگاه سراسری این است که همزمان با تحصیلات، کار می‌کنند و قدر داشتن دانش را در کنار کار به‌خوبی می‌دانند و دانشجویانی داریم که‌ این توانایی را دارند تا پروژه‌هایی را از سمت صنعت گرفته و با همکاری دانشگاه انجام دهند. نخست اینکه تجربه آنان در تحقیق بالا می‌رود و درآمدی برای دانشگاه و خود دارند و به واسطه تجربه‌ای که در کنار استاد راهنما و در کنار تجهیزات و خدماتی که دانشگاه با هزینه‌های کمتر به دست می‌آید و پروژه‌های بعدی که احتمالاً نیاز به این تجربه و اعتمادسازی دارد را می‌توانند به سمت خودشان جاری کنند.

ملک‌نیا یادآور شد: در دهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی ۲۰۵ طرح مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی است و زون الکترونیک که متولی آن دانشگاه آزاد اسلامی است حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد بسیار پررنگ است و شاهد فناوری‌های قوی از دانشگاه هستیم.

به گزارش آنا، دهمین دوره نمایشـگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری ربع رشیدی «Rinotex ۲۰۲۲» از دوم آبان ۱۴۰۱ در راستای حمایت و ظرفیت‌سازی برای تولید دانش، محصولات بومی و تجاری‌سازی آن‌ها در ۱۱ زون تخصصی و در چهار بخش شامل ایده‌های فناورانه، توسعه و تجاری سازی فناوری، فروش محصولات فناورانه و دانش‌بنیان و نیازمندی‌های فناورانه در محل نمایشگاه بین‌المللی تبریز کار خود را آغاز کرده و جمعه ۶ آبان پایان یافت و از برگزیدگان و برترین‌ها تجلیل و قدردانی شد.

دهمین دوره نمایشگاه فناوری و نوآوری ربع رشیدی با مشارکت دانشگاه‌های آذربایجان شرقی استان ازجمله، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه شهید مدنی، دانشگاه صنعتی سهند، دانشگاه تبریز، دانشگاه علوم پزشکی و سایر ارگان‌های دولتی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تبریز برگزار شد.

انتهای پیام/




ارائه طرح‌‌های مورد نیاز صنعت در رساله دانشجویان تحصیلات تکمیلی

منبع:آنـــا
? ارائه طرح‌‌های مورد نیاز صنعت در رساله دانشجویان تحصیلات تکمیلی