فت فتو/کرمان استاندار کرمان نسبت به سطح زیرکشت پیاز در جنوب کرمان ابراز نگرانی کرد و گفت: در حال حاضر حدود ۱۸ هزار هکتار پیاز کشت شده که یک فاجعه و ریسک بزرگی است و در آینده دچار مشکل خواهیم شد. دکتر محمدمهدی فداکار شامگاه ۱۶ شهریورماه در جلسه هم اندیشی الگوی کشت محصولات کشاورزی […]
فت فتو/کرمان استاندار کرمان نسبت به سطح زیرکشت پیاز در جنوب کرمان ابراز نگرانی کرد و گفت: در حال حاضر حدود ۱۸ هزار هکتار پیاز کشت شده که یک فاجعه و ریسک بزرگی است و در آینده دچار مشکل خواهیم شد.
دکتر محمدمهدی فداکار شامگاه ۱۶ شهریورماه در جلسه هم اندیشی الگوی کشت محصولات کشاورزی جنوب کرمان گفت: کشت و صنعت، دانشگاه آزاد، دانشگاه جیرفت و سازمان جهاد کشاورزی که املاک زراعی زیادی دارند به جای اجاره داری که یک فاجعه است، باید ریسکپذیر باشند تا زندگی مردم در منطقه نجات پیدا کنند.
وی تغییر الگوی کشت را راه نجات منطقه کشاورزی عنوان کرد و افزود: زندگی مردم با بخش کشاورزی شکل گرفته و تغییر الگوی کشت یک شبه انجام نمی شود بلکه باید در همه بخش ها فرهنگ سازی شود و در مرحله اول کشاورزان را باید در اجرای الگوی کشت قانع کنیم و وحدت نظر نیز اجرا شود و باید کم کم افق چند ساله را پیش بینی کنیم.
استاندار کرمان با اشاره به رشد کشت های گلخانه ای گفت: امروز کنترل توسعه گلخانه ها باید علمی و با ابزارهای ضروری انجام شود و فله ای نمی شود کار کرد بلکه باید با برنامه باشیم.
وی نسبت به سطح زیرکشت پیاز هشدار داد و افزود: در حال حاضر حدود ۱۸ هزار هکتار پیاز کشت شده که فاجعه است و یک ریسک بزرگی است و در آینده دچار مشکل خواهیم شد.
وی از کشاورزان پیشکسوت خواست پای کار بیایند و گفت: افراد کم تجربه کاری را انجام می دهند که شاید دچار خسارت شوند که احتمال خطا را باید کاهش بدهیم.
فداکار بر تناسب بازار عرضه و تقاضا اشاره کرد و افزود: بازار مصرف و عرضه باید تناسب داشته باشد و باید با برنامه کاری را شروع و دنبال کنیم اگر همه چیز را رها کنیم به هدف نمی رسیم.
استاندار کرمان در ادامه اظهار کرد: پیشانی کار دو گروه هستند یکی پیشکسوتان که باید ریسک کنند و دیگری کشت صنعت، دانشگاه آزاد، دانشگاه جیرفت و سازمان جهاد کشاورزی که املاک زراعی زیادی دارند اجاره داری می کنند که یک فاجعه است و باید ریسک پذیر باشند تا زندگی مردم در منطقه نجات پیدا کند.
وی هزینه های حمل و نقل محصولات کشاورزی را یاد آوری کرد و افزود: اجازه توسعه گلخانه ها را نباید بدهیم بلکه مدیریت کنیم زیرا در فصل برداشت در جنوب کرمان، نصف ناوگان حمل و نقل کشور را نیاز دارد. فداکار با بیان اینکه بخشی از تولیدات را نمی توانیم حذف کنیم، اظهار کرد: تولیدات باید کنترل شوند و محصولات استراتژیک را جایگزین و کشت ها را متنوع کنیم و به اقتصاد کشاورزی منطقه تنوع بدهیم و بانک ها و بیمه باید پای کار بیایند و ریسک را کمتر کنیم.
وی گفت: برنامه هفتم توسعه در حال تدوین است و اصلاح الگوی کشت یک ضرورت است و یک حکم در برنامه هفتم بیاید که دیده شود که طی چندین سال آینده از ظرفیت این برنامه استفاده کنیم.
به گزارش فت فتو، در حالی جلسه الگوی کشت محصولات کشاورزی در جنوب کرمان برگزار می شود که سال زراعی بیش از این آغاز شده و بنا بر اظهارات برخی از کشاورزان باید به فکر فراهم کردن زیرساخت های صادرات باشیم زیرا زمان عملی مدیریت الگوی کشت گذشته و هیچ تاثیری نخواهد داشت.
انتهای پیام
منبع: ایـسنا ? ابراز نگرانی استاندار کرمان از کشت پیاز در جنوب کرمان
نذیر کرمان/کرمان فرماندار آماری از ازدواج و طلاق در رفسنجان طی هشتماهه سال جاری اعلام کرد و گفت: در این مدت ازدواج دو درصد نسبتبه مدت مشابه سال قبل افزایش داشته و آمار طلاق هم در این باره زمانی ۱۴ درصد نسبت به سال گذشته کاهشی بوده است. حسین رضایی سوم دیماه در دیدار با […]
نصرالله بازوند، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر به کرمان، ضمن تجدید میثاق با آرمانهای شهدا، علیرضا ابراهیمی را به عنوان سرپرست جدید اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان معرفی کرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان از تدوین سند تحرکبخشی توسعه بخش کشاورزی استان با تأکید بر نقش بخش خصوصی و تغییر رویکرد بهرهبرداران طی ۱۰ سال اخیر خبر داد.
مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان میگوید پرونده بازیکن تیم فوتبال مس رفسنجان در کمیته انضباطی این باشگاه در جریان است و هنوز تصمیمی درباره این موضوع اتخاذ نشده است. محمد مومنی در گفتوگو با نذیر کرمان درباره آخرین وضعیت پرونده فرشید اسماعیلی اظهار کرد: از نظر ما موضوع این بازیکن تمام شده است. مدیرعامل باشگاه مس […]
دو + دو =